بستنی سنتی , اینبار برای شما می خواهیم طرز تهیه بستنی را آموزش بدهیم.بستنی که خیلی خوشمزه است و خیلی ها طرفدار و هوادار آن هستند و مطمئن هستم از این مطلب خوشتون می آید پس با ما باشید.
اول از همه ثعلب را با شکر مخلوط می کنیم.شیر را می جوشانیم و بعد از چند دقیقه کم کم ثعلب را با شکر که مخلوط کرده ایم به آن اضافه می کنیم و بعد آن را با قاشق هم می زنیم تا شکر با شیر مخلوط شود.بعد از چندین دقیقه شعله را خاموش می کنیم و می گذاریم تا شیر سرد شود و بعد از آن شیر را از صافی رد می کنیم تا یکدست شود.حال بعد از یکدست شدن شیر به آن هل، زعفران و گلاب را اضافه کنید.
حال محلول را داخل فریزر قرار دهید.حال هر یک ساعت یک بار آن را از فریزر در بیاورید و بعد آن را هم بزنید و دوباره آن را در فریزر قرار دهید و این عمل را 5 الی 6 بار انجام بدهید.دقت داشته باشید در این عمل شیر نباید یخ بزند فقط کمی سرد شود و اگر دیدید داشت یخ میزد آن را از فریزر در بیاورید.در اخر نیز محلول بستنی را در دستگاه بستنی ساز ریخته و پسته ها را به آن اضافه می کنیم.
حال خامه را در سینی فر پهن کنید و روی آن فشار دهید تا ضخامتی 1 تا 2 میلیمتری را بدست بیاورید و بعد داخل فریزر قرار دهید تا یخ بزند و بعد آن را خرد کنید و داخل بستنی بریزید و در آخر بستنی را هم زده و باز در فریزر قرار دهید.
بستنی سنتی که درست کردیم دارای 2752 کیلو کالری انرژی، 450 گرم کربوهیدرات، 65 گرم پروتئین، 125 گرم چربی می باشد.
درباره این سایت