یکی از غذاهای بسیار قدیمی و سنتی ما ایرانی ها آبگوشت نام دارد. غذایی که هیچوقت کهنه نخواهد شد. خوردن آبگوشت و یا دیزی های سنگی هنوز هم که هنوز است در بین مردم رواج دارد. ما در این بخش از آموزش آشپزی آبگوشت با بوقلمون را برای کدبانوهای خانه در نظر گرفته ایم که اگر تا به الان این غذا را تهیه نکرده اند، بتوانند درست کردن آن را برای یک بار هم که شده تجربه کنند.

 

 

دستور پخت آبگوشت بوقلمون,طرز تهی آبگوشت بوقلمون,آبگوشت بوقلمون,آبگوشت بوقلمون مجلسی

 

 

امروزه آبگوشت یا همان دیزی سنگی را با مواد مختلفی تهیه می کنند به همین دلیل تنوع آن بسیار زیاد شده است. بعنوان مثال آبگوشت مرغ که با گوشت مرغ تهیه می شود. و یا بوقلمون یکی از حیواناتی است که از گوشت آن برای آبگوشت استفاده می شود، آنقدر هم خوشمزه است که به هیچ عنوان نمی توان براحتی از آن گذشت. برای تهیه این آبگوشت ، مواد اولیه قرار داده شده در جدول زیر را خریداری و آماده کرده، سپس به سراغ طرز تهیه آن بروید.

 

مواد لازم آبگوشت بوقلمون


گوشت بوقلمون نیم کیلو
سیب زمینی 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
نخود 1 پیمانه
سیر 3 حبه
پیاز متوسط 1 عدد
به متوسط 1 عدد
آلوچه 4 عدد
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی به میزان لازم
آب 4 لیوان
روغن حیوانی یا کره 1 قاشق غذا خوری

 


مارکت سنتر ایرانیان

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Amber dana sonati youmovies برج موزیک| دانلود اهنگ |موزیک برج بي همتا Poker Online قلمستان اندیشه سارس کروناویروس جدید SARS-COV-2 My EunHae Reality فروش ژل ضد عفونی کننده دست و سطوح جاودانه